Wonen buiten kantoortijd

Februari 2012 - Handleiding voor permanente of tijdelijke transformatie van kantoren

In Nederland staat veel kantoorruimte leeg. Tegelijkertijd zit de woningmarkt op slot en is het voor bepaalde groepen lastig om passende woonruimte te vinden. Kantoren verbouwen naar woonruimte kan bijdragen aan de oplossing van het leegstand- en huisvestingprobleem.


Met de digitale handleiding ’Wonen buiten kantoortijd’ kunnen diverse partijen - zelfs niet professioneel betrokkenen - het inititatief tot transformatie nemen. Via een stappenplan wordt de gebruiker van initatieffase tot en met de uitvoering geleid. Via links kan de gebruiker gedetailleerde informatie opvragen zoals wet- en regelgeving en bronbestanden. De handleiding behandelt zowel permanente als tijdelijke verbouw. Geslaagde praktijkvoorbeelden daarvan zijn ook opgenomen.


adobe pdfRegelmatige actualisering

Let op: de handleiding is digitaal gemaakt zodat deze eenvoudig is te actualiseren. Als u over de meest actuele versie wilt blijven beschikken, vul dan bij het downloadformulier het mailadres in waarnaar wij u daarover bericht kunnen sturen.

via een tweet of facebook bericht komt u op de pagina met het rapport.Via de nieuwsbrief en via Twitter houden we u op de hoogte.twitter


Volg ons via Facebook

volg ons via Twitter
: