Makelaar-gids.nl boeken markt

  • De opleidingsboeken kennen we inmiddels, op deze pagina informeren we u graag over de luchtige literatuur, ideaal als geschenk om weg te geven, als presentje voor uw collega's en klanten.
  • Boekentips zijn altijd welkom, laat het ons weten via email/twitter/facebook.

Eerste hulp bij een koop huis Huis kopen voor Dummies
Het is geen eenvoudige opdracht om als leek een voorselectie te maken uit een reeks woonhuizen. Veel aspirant huizenkopers zouden het op prijs stellen om zelf iets meer te weten van de bouwtechnische staat van een woonhuis.
Zo kan men zelf misschien voorkomen om een kat in de zak te kopen.  Dit boekje is bedoeld om de leek in onroerend-goed-land een beetje meer deskundig te maken. Meer over dit boek >>
Als je een huis wilt kopen ga je meestal niet over ťťn nacht ijs. En ook niet over twee. Maar als je eenmaal weet dat je de grote stap gaat nemen, loop je onvermijdelijk tegen een aantal obstakels aan die je niet had voorzien.
Lees hoe je de beste makelaar vindt,welke hypotheek voor jou het meest geschikt is, waarop je moet letten als je huizen gaat bezichtigen en nog heel veel meer! Over dit Dummies boek >>


Jaap van Duijn (1943) is voormalig directielid en fondsmanager bij de Robeco Groep. Behalve bij Robeco, waar hij van 1983 tot 2005 werkzaam was, werkte Van Duijn onder andere als hoogleraar en was hij kroonlid van de Sociaal-Economische Raad. Van 1988 tot 2003 was Jaap van Duijn chief investment officer van de Robeco Groep en van 1995 tot 2003 fondsmanager van Robeco, Nederlands oudste en grootste beleggingsfonds. Bij het bereiken van de 60-jarige leeftijd trad hij terug uit de raad van bestuur van Robeco, maar bleef hij tot zijn pensionering in oktober 2005 nog als Chief Strategist voor drie dagen in de week verbonden aan Robeco.

Gedurende zijn jaren bij Robeco was Van Duijn buitengewoon hoogleraar in de praktische aspecten van de beleggingstheorie aan achtereenvolgens de Universiteit van Amsterdam en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Van Duijn vervult verschillende functies in de wereld van financiŽn en beleggen, natuur en milieu, en onderwijs en onderzoek. Hij heeft vele artikelen en boeken op zijn naam staan over economie en beleggen.

De Schuldenberg van Jaap van Duijn  De Schuldenberg:
 Terug naar financiŽle degelijkheid! De mentaliteit van de burger
 moet veranderen! Dat betoogt Jaap van Duijn in zijn boek De
 schuldenberg
,
 Boek bestellen

twitter


Volg ons via Facebook

volg ons via Twitter


 
Boeken